E-pood

Kreeka oliiviõli sidruni lisandiga
Extra Virgin oliiviõli sidruni lisandiga
26/05/2017
Haruldane kõrgkvaliteetne dopia neitsioliiviõli 500 ml
Haruldane DOPIA Extra Virgin Kreeka oliiviõli
05/07/2017
Show all

Extra Virgin oliiviõli apelsini lisandiga

3.9013.00

Väga kõrge kvaliteediga ja suurepärase maitsega külmpress oliiviõli Zakyntose saarelt. Oliivõli on toodetud maitsvatest Koroneiki oliividest, mis korjatakse kõik käsitsi. Õliveskis oliivide jahvatamisel lisatakse juurde värske apelsin. Tootmises kasutatakse kaasaegset õliveskit, mis jälgib rangelt traditsioonilisi õlitootmise nõudeid.

Ekstra neitsioliiviõli on pakendatud valgetesse metallnõudesse erinevates suurustes (100 ml, 250 ml, 500 ml ja 1 liiter), et õli ei puutuks kokku valgusega ja säiliks õli kõrge kvaliteet.

Koostis: 100% looduslik, ei sisalda säilitusaineid ega ka mingeid keemilisi lisandeid.

Päritoluriik: EL Kreeka Zakynthos Aristeon

Puhasta



Mis teeb antud Kreeka oliiviõli unikaalseks?



Maitse eripära apelsini lisandi näol

On tunda lisatud apelsini rikkalikku maitset ja aroomi, õlil on peen tekstuur.



Kõrge kvaliteet tootmisel

Valmistamise käigus on järgitud kõrgeid standardeid ning seeläbi omandatud TUV Hellas sertifikaat ja tunnustusdokument PGI.



Madal happelisus

Antud oliiviõli happelisus on vaid 0,48%.



Madal ultraviolettkiirguse tase

Madal ultraviolettkiirguse tase.



Parim viis oliiviõli säilitamiseks

Oliiviõli tuleks hoida jahedas ja pimedas. Temperatuur ei tohiks olla alla 5° C ja üle 25° C. Kui oliiviõli hoida jahedas, võib õli koaguleeruda. Toatemperatuuril saavutab õli taas oma algse kvaliteedi ja maitse. Õli ladustamise juures tuleks hoiduda soojusallikatest ja väga soojadest ruumidest. Kui jälgida säilitamise nõuandeid säilib õli suletud pudelis ca 2 aastat kui te olete aga avanud pudeli püüdke õli tarvitada ära paari kuu jooksul.




Oliiviõli kasutamine ja töötlemine

Oliiviõli on suurepärane lisand vormiroogadele, kastetele samas ka grillitud liha ja köögivilja juurde. Ideaalne õli küüslauguleibade valmistamise juures. Lisaks sobib oliiviõli suurepäraselt  praadimiseks. Külmpressitud oliiviõli ei tohiks kuumutada üle 180° C.


Toitumisalane teave 100g kohta

Energia 824 kcal/3 389 kj
Valk 0,0 g
Süsivesikud 0,0 g
Rasv, mis jaguneb: 91,6 g
 -Küllastatud rasvhapped 15,3 g (16,72%)
 -Monuküllastamata rasvhapped 69,3 g (75,6%)
 -Polüküllastamata rasvhapped 7,0 g (7,68%)
Kiudained 0,0 g
Kolesterool 0,0 mg
Sool 0,0 g

Mõõtmed -
Soovitud suurus

1 liiter, 100 ml, 250 ml, 500 ml

Sulle võib meeldida ka…