E-pood

Orgaaniline Kreeka oliiviõli 1 liiter
Orgaaniline Extra Virgin külmpressitud Kreeka oliiviõli
16/11/2017
looduslik oliiviõliseep
100% looduslik Aristeon oliiviõli käsitööseep
16/11/2017
Show all

Klassikaline Extra Virgin külmpressitud Kreeka oliiviõli

3.7050.00

See ei ole juhus, et oled leidnud üles meie Bestseller toote – klassikalise Kreeka oliiviõli! Miks me nii arvame, loe edasi.

Kvaliteetne ja suurepärase maitsega Extra Virgin külmpressi oliiviõli Kreekast, Zakynthose saarelt. Oliivõli on toodetud maitsvatest Koroneiki oliividest, mida iseloomustab peen tekstuur, puuviljane mahe maitse ja aroom. Oliiviõli tootmise jaoks vajalikud oliivid on käsitsi korjatud hetkel, mil nad on saavutanud oma täidlase kuju, värvi ja mahlakuse (enamasti oktoobrist detsembrini sõltuvalt ilmast), mida on ka oliiviõli maitses hästi tunda. Õlid on toodetud kaasaaegse õlipressiga ja kasutatud on vaid esimese pressi toodangut, mis teebki sellest Extra Virgin külmpress oliiviõli ehk selle kõige väärtuslikuma toodangu.

Ekstra neitsioliiviõli on pakendatud valgetesse metallnõudesse erinevates suurustes (100 ml, 250 ml, 500 ml, 1 liiter, 3 liitrit, 5 liitrit), et õli ei puutuks kokku UV-valgusega ja säiliks õli kõrge kvaliteet.

Koostis: 100% looduslik, ei sisalda säilitusaineid ega ka mingeid keemilisi lisandeid.

Päritoluriik: EL Kreeka Zakynthos Aristeon

Puhasta

Mis teeb antud Kreeka oliiviõli unikaalseks?

 



TUV Hellas sertifikaat



PGI sertifikaat



Madal happelisus



Madal UV-kiirguse tase



Parim viis oliiviõli säilitamiseks

Oliiviõli tuleks hoida jahedas ja pimedas. Temperatuur ei tohiks olla alla 5° C ja üle 25° C. Kui oliiviõli hoida jahedas, võib õli koaguleeruda. Toatemperatuuril saavutab õli taas oma algse kvaliteedi ja maitse. Õli ladustamise juures tuleks hoiduda soojusallikatest ja väga soojadest ruumidest. Kui jälgida säilitamise nõuandeid, säilib õli suletud pudelis ca 2 aastat. Kui te olete aga avanud pudeli püüdke õli tarvitada ära paari kuu jooksul. Parim enne kuupäevad on iga õlipudeli põhja all.




Oliiviõli kasutamine ja töötlemine

Suurepärane lisand igapäevaselt kasutamiseks salatitele, kastetele, ciabatta’le saiale, pastaroogadele, grillitud liha ja kala juurde. Lisaks sobib oliiviõli suurepäraselt praadimiseks. Extra Virgin tähisega külmpressitud oliiviõlid taluvad kuuma väga hästi, küll aga soovitame hoiduda toidu mustaks ‘kärsatamisest’ selle õliga (mis toimub üle 180° C juures).


 

Toitumisalane teave 100g kohta

Energia 824 kcal/3 389 kj
Valk 0,0 g
Süsivesikud 0,0 g
Rasv, mis jaguneb: 91,6 g
 -Küllastatud rasvhapped 15,3 g (16,72%)
 -Monuküllastamata rasvhapped 69,3 g (75,6%)
 -Polüküllastamata rasvhapped 7,0 g (7,68%)
Kiudained 0,0 g
Kolesterool 0,0 mg
Sool 0,0 g

Mõõtmed -

Sulle võib meeldida ka…