Tootjast


 

Milliseid väärtusi peab oluliseks Aristeon, et just nende tooteid lisada oma ostukorvi?


Tootmisprotsess

Oliivide korjamine algab saarel oktoobri lõpust ja lõpeb veebruari keskel. Oliivide värvus novembri keskel on segu rohelisest ja kollasest ning detsembri keskpaigaks (kõrghooajal) on oliivid saavutanud küpse purpurse värvuse.

Oliive korjatakse traditsiooniliselt käsitsi, oliivipuude alla asetatakse võrgud ja oliive aidatakse puudelt alla puust pulgaga. Kohe peale saagi koristust (maksimum vahe võib olla 3 päeva) peavad oliivid liikuma edasi õlitootmisesse. Nii tagatakse oliiviõli kõrge kvaliteet.

Õlitootmine toimub 27 kraadi juures ja oliividest valmib külmpress oliiviõli.

Peale õlitootmise lõppu koheselt hinnatakse ära toodang ja väljastatakse analüüsi raport, mis kuulub iga partii juurde. Raportis on kirjeldatud kõik oliiviõlis sisalduvad ained (happesus, kolesterool, vitamiin E jms) ja nende sisaldus.



 

Nii hea õli kaubandusvõrku ei jõua. Proovi ise järele.